zondag 2 september 2012

en 't gaat vooruit ... en vooruit ...

Wauw! Het gaat verbazendgoed vooruit!
En iedereen die breit of haakt, weet wat de foto hiernaast wil zeggen. Ja hoor, alle draadjes zijn ingestopt! De squares zijn aan elkaar genaaid en het randje is errond. Missie volbracht.
Project succesvol opgeleverd (al zal de tralalie-en-tralala-baby haar fiat nog moeten geven ... en de mama in spé ... en de tante in spé).
En dat allemaal binnen de opgelegde strakke mijlpalen.
Nochtans vreesde Mme Stina bij aanvang van het project dat de eindmeet niet binnen de timings zou worden bereikt. De tante in spé kreeg ineens de kriebels want toen die vroeg hoelang het duurt om zo'n dekentje te maken, gaf ze zelf het antwoord al: "Enfin, ik schat dat je nog zo'n maand de tijd hebt".
Dus moest Mme Stina alle hens aan dek brengen. En maakte ze een zeer precieze planning op. Het hele project werd opgespitst in hapklare brokjes (lees: haakbare squares per dag). Want op die manier lag de finish vast. En zou Mme Stina onmiddellijk kunnen inschatten of de oplevertiming compatibel was met die van de "tralalie-en-tralala-baby".  En gelukkig bleek die planning nog best wel wat onverwachte risico's te kunnen opvangen. Zoals een Monsieur die zich opeens toch wel wat "dekentjes-weduwnaar" voelt. Of de kleinste Mademoiselle, die de ochtend vóór de eerste schooldag nog met een hele waslijst to-do's op de proppen komt.

Hier komt-ie dan! Het project van de afgelopen weken:

Nog heel wat werk voor de boeg!
Helemaal klaar!

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi!! Ik weet zeker dat de mama in spe deze super gaat vinden!!!
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel warm, vrolijk, kleurrijk: kortom, een prima start voor een mensenleven!

    BeantwoordenVerwijderen