vrijdag 18 november 2011

Afscheid van een ...

11 november is voorbij. Welgeteld 1 week al. Doorstreept op de kalender, als kostbare herinnering veilig opgeborgen op een knus plekje van m'n geheugen. Weggestopt om af en toe te koesteren.

sELFmade heeft geschitterd! Het podium dat ons in Museum M was aangeboden was te klein om alle enthousiaste bezoekers te ontvangen.

Onze creaties werden uitgestald, bewonderd, gingen van hand tot hand om uiteindelijk - zoals bedoeld - opgeborgen te worden door de nieuwe eigenaars. Eigenaars die nu op hun beurt genieten van hun nieuwe schatten. Net zoveel als wij hebben genoten van het creĆ«ren van deze schatten.

Ze waren er in alle soorten en maten, onze bezoekers!
De "met de deur in huis vallende" bezoekers, die hun oog over de creaties lieten gaan en resoluut hun keuze maakten.
De eeuwige twijfelaars, die kijken, voelen, van het rek halen, terugleggen, verderkijken, terugkomen, ... en uiteindelijk meenemen!
En dan had je ook de "sELFmade-addicts"! Verslaafd als ze waren, niet weg te slaan bij onze stand en keer op keer de kassa passeren met een nieuw hebbeding.

In elk geval, beste bezoeker, onder welke categorie je jezelf ook herkent, jullie zijn heel erg hard bedankt voor de steun en het enthousiasme waarmee jullie ons vorige week overstelpten.
Dankzij jullie kunnen we een heel mooie opbrengst schenken aan het naaiatelier van Mama's for Africa.

BEDANKT!

1 opmerking:

  1. en jullie bedankt voor het initiatief en het creeren!!
    Ik vind het toffer om iets zelfgemaakts te kunnen kopen voor een goed doel, dan iets anders. Ik ben dan blij dat ik iets leuk kan kopen en het is dan nog voor een goed doel ook.
    Ik vermoed dat jullie niet veel meer over hadden ???
    Maren

    BeantwoordenVerwijderen