woensdag 23 november 2011

Piepen bij de buren!

Elke zichzelf respecterende madam moet regelmatig haar grenzen verleggen. Dat betekent voor deze madam dat ze haar brei- en haaknaalden opzijlegt en gaat piepen bij de "buren".

Daarbij biedt het wereldwijde internet natuurlijk tal van mogelijkheden. Slechts enkele klikken verwijderd van een overweldigende creativiteit. Vanuit je luie zetel wandel je zo de virtuele creabeurs op.

Maar kijken is één ding! Want wat is een madam die zot is van draad met alleen enkele foto's bekijken en weblogs lezen (mijn excuses beste collega-bloggers, niet persoonlijk nemen hoor! Jullie blogs zijn een lust voor het oog!). Maar zo'n madam wil toch vooral wol en draad aanraken en betasten. Voorzichtig strelen en door haar vingers laten gaan.
Dus trekt ze erop uit. Zonder laptop! Jas aan, sjaal omgeslagen (zelfgebreid! Duuuh)! Klaar voor de ontdekkingstocht.

En strandde zo vorige zondag bij Linda Aarts, de bezielster van http://www.viltwerk.be/. Linda stelt momenteel elke zondag van november haar woonst open voor Kunstroute en toont werkelijk fantastische creaties. Pareltjes van vilt!

Allen daarheen zou ik zeggen. Volgende zondag is jullie laatste kans!
En wees maar gerust, je zal niet teleurgesteld worden! Ik ben er in ieder geval zelf nog altijd door van m'n sokken geslagen (nee, nog niet zelfgebreid. Duuuh. Staat op de to do-lijst, ergens helemaal .... achteraan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten