maandag 15 augustus 2011

Druk bezig ...

De tijd gaat snel. Zeker als een madam volop de laatste hand aan het leggen is aan haar creaties. Dan moet een blog even wachten. Maar zo'n lang weekend is erg goed om laatste handen te leggen.
Want de laatste maanden is er heel wat van onder de handen van deze madam uitgekomen. Sinds het begin van het jaar hoort ze bij een groep van 11 vrouwen, Disanka. Heel spontaan ontstaan aan het begin van 2011, willen 11 vrouwen hun creaties verkopen voor het goede doel. Ons project heet sELFmade (zie je de 11?) en op 11-11-2011 zullen we onze creaties verkopen tijdens de nationale vrouwendag in Leuven.

En omdat de weken weer vliegen en het dus snel 11-11 zal zijn, is het "laatste handen tijd".
Wat ligt er zoal in de vitrine?

Een voorproefje: eerst het kleinere grut, haarspeldjes waarvoor de kleinste mademoiselle haar hoofdje heeft geleend en prompt besliste dat de haarspeldjes niet meer mogen worden verkocht. Oef, gelukkig heb ik nog wat overschot van deze sokkenwol van Lang Yarns. Dat wordt bloemetjes haken!


En waarvoor kan je gehaakte bloemetjes nog gebruiken? Als onderleggertje natuurlijk ...En dan zijn er natuurlijk de sjaccoschen, gebreide, gehaakte, gevilte ... Hippie-sjaccoschen en iPadtassen voor de professionele vrouw (ahum, eigenlijk gewoon een gevilte tas die te veel is gekrompen, niet zeggen hè).

De andere tassen zijn nog in diverse stadia, gaande van "volledig afgewerkt", "volledig afgewerkt behalve dat kleine detail", "wacht nog op de voering" tot "wol is al gekocht en idee rijpt in het hoofd".

Maar d'r is nog, babymutsjes, vilten kommetjes en gehaakte mandjes, sjaals, ... Publicatie volgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten