dinsdag 2 augustus 2011

Vakantie is uit :-(

Druk, druk, druk, die eerste werkweek na een zalig lange vakantie. Het organisatietalent van ons madammen - vooral madammen met kleine mademoisellen - wordt weer volop aangesproken. En ook al is het nog lang geen boekentassentijd, toch vraagt zo'n  werkweek met kinderkamp- en andere activiteiten heel wat regelwerk.
En zoals steeds, als je hoofd helemaal is ingepalmd door praktische beslommeringen, komen de crea-ideetjes uit alle duistere hoeken en kanten van je grijze hersencelletjes te voorschijn (of net de schitterende hoekjes van je hersencellen?). En wees gerust, die van Madame Stina kunnen er wat van!
Dus kon ik het niet laten om na de werkuren even de viltwolwinkel in te duiken op zoek naar die prachtige kleurencombinatie waarmee ik mijn volgende laptoptas zou willen maken.
Deze keer wordt het hopelijk een laptoptas en geen iPad-tas (door te heet wassen en dus te hard gekrompen). Ach wat, een mooie iPad-tas is ook leuk en al een begin voor als deze madam zich ooit eens aan een iPad waagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten